2017 augusztus 22, kedd
Kezdőoldal / Fotógaléria

Fotógaléria

ROMA HOLOKAUSZT ÁLDZATAIRA EMLÉKEZTEK AZ ORSZÁGOS ROMA ÖNKORMÁNYZAT SZÉKHÁZÁBAN

A Cigány Világszövetség 1972-es párizsi kongresszusának határozata alapján augusztus 2-a a roma holokauszt nemzetközi emléknapja. Ezen alkalomból csendes megemlékezést tartott az Országos Roma Önkormányzat.

2017. június 2-a Gyereknapi Rendezvény

A gyermekeké volt a főszerep péntek délelőtt az Országos Roma Önkormányzat impozáns székházában.
Idén - az Országos Roma Önkormányzat Hivatala által - első ízben került megrendezésre a hátrányos helyzetű gyermekek számára a gyermeknapi program megvalósítása.

Nemzetközi Roma Nap 2017 ápr. 7.

2017. április 7-én került megrendezésre a Nemzetközi Roma Nap alkalmából szervezett ünnepség az Országos Roma Önkormányzat székházának tükörtermében.

A ROMÉDIA ROMÁK MÉDIÁJA – ROMÁK A MÉDIÁBAN KONFERENCIA NYITÓRENDEZVÉNYÉRŐL

2017. március 2-án lezajlott a Roma Kulturális és Médiacentrum “ROMÉDIA” Romák médiája – Romák a médiában konferenciasorozat nyitórendezvénye

Roma Holokauszt Emléknap

Roma Holokauszt Emléknap az Országos Roma Önkormányzatban

 

2016. augusztus. 2

Interaktív irodalom órák

Az interaktív irodalom órákat nagy érdeklődést övezte, ugyanis Szirákon és Tiszapüspökin összesen több, mint százötven hátrányos helyzetű, javarészt roma származású gyerek hallgatta végig a kortárs művészek rendkívül izgalmas előadását.

Roma Talentum Tabor

Az Országos Roma Önkormányzat szervezésében idén is megrendezésre került a Roma Talentum Tábor, ahol az Önkormányzatnak köszönhetően javarészt hátrányos helyzetű gyerekek nyaralhattak a festői környezetben lévő Balaton partján.