2019 augusztus 18, vasárnap
Kezdőoldal / Aktuális pályázatok

Aktuális pályázatok

2019.04.29

A Belügyminisztérium rendvédelmi pályát népszerűsítő tábort szervez azoknak a hátrányos helyzetű fiataloknak, akik érdeklődnek a rendvédelmi hivatás (rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás) iránt.

 

2019.04.11

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére.

Pályázati adatlap 2019. I. félév szakképzés

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2019. I. félév szakképzés

Pályázati felhívás_ORÖ_aláírt

 

2019.03.26

MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Programiroda az „Útravaló Ösztöndíjprogram” keretében a 2018/2019.  II. félévre vonatkozóan ismét meghirdette 2019. március 14.- től az „Út a Középiskolába” és az „Út az Érettségihez” alprogramok pályázati felhívását.

A felhívás keretében a 2019-es tavaszi félévre (2019. márciustól júliusig terjedő 5 hónapra) biztosít a Program tanulói és mentori ösztöndíjat a sikeres pályázók számára.

EFOP II. félév jelentkezési felhívás

VEKOP II. félév jelentkezési felhívás

2019.03.22

MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája olyan fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, továbblépésükhöz azonban anyagi segítségre van szükségük.

Pályázat megtekintése itt

 

2018.07.04

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pályázatot hirdet középiskola (gimnázium, szakgimnázium, szakközépiskola) nappali tagozatának elsó, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elósegítésére és a büntetés-végrehajtási pálya választásának ösztönzésére országosan 3 fó részére a 2018/2019. tanévre vonatkozóan.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

Pályázat megtekintése itt

 

2018.06.06

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pályázatot hirdet a felsóoktatási intézmények nappali vagy levelező tagozatán, jogi, igazgatási, társadalom- és gazdaságtudományi, múszaki, informatikai vagy orvos képzési területen tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a büntetésvégrehajtási pálya választásának ösztönzésére országosan 1 fó részére a 2018/2019. tanévre.

Jelentkezési határidő: 2018. július 31.

Pályázat megtekintése itt

 

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pályázatot hirdet középiskola (gimnázium, szakgimnázium, szakközépiskola) nappali tagozatának elsó, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a büntetés-végrehajtási pálya választásának ösztönzésére országosan 3 fó részére a 2018/2019. tanévre vonatkozóan.

Jelentkezési határidő: 2018. július 31.

Pályázat megtekintése itt

A Roma Kultúra program célja, hogy a magyarországi roma kultúra értékeinek bemutatásával hozzájáruljon a negatív megítélés csökkentéséhez és erősítse a különböző kultúrákból származó emberek kölcsönös elfogadását, valamint felhívja a figyelmet azokra az értékekre, amelyek hozzátartoznak Magyarország kulturális sokszínűségéhez.

http://www.emet.gov.hu/hatter_1/roma_kultura/

Megjelentek az EMET oldalán a következő tanév aktuális ösztöndíj pályázatai : http://www.emet.gov.hu/felhivasok/utravalo_macika/?main_menu[main_menu][item]=16&menueditbox[Menu]=main_menu

ROM-RKT-18 kódjelű pályázat a roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására az EMET honlapján

A BELÜGYMINISZTÉRIUM NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET BŰNMEGELŐZÉSI PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA (PÁLYÁZATI KIÍRÁS KÓDJA: BM-18)
http://bunmegelozes.info/hu/node/59