Pályázati felhívás

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Iskolák, Tanodák, Pedagógusok

részére

ingyenes szakkönyv igénylésre

 

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) konzorciumi partnerként vett részt a TÁMOP-2.2.7.A-13/1 Út a szakmaválasztáshoz programban. Innen maradt raktáron két, konfliktuskezeléssel, roma és/vagy hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó iskoláknak szóló szakkönyv. A két könyv a könyvkereskedésekben nem kapható, csak a kiadóktól lehet beszerezni.

Szekszárdi Júlia: Új utak és módok (Gyakorlatok a konfliktuskezelés tanításához és tanulásához 13 éven felüli tanulók számára) Dinasztia Tankönyvkiadó 2008. 202 oldal terjedelem

Bordács Margit-Lázár Péter: KEDVESKÖNYV Módszerek, gyakorlatok a Kedvesház-pedagógia tapasztalatai alapján, roma és/vagy hátrányos helyzetű gyerekeket nevelő pedagógusok számára, Gyerekekért SOS 90 Alapítvány Budapest 2013. 210 oldal terjedelem

kep5

 

Az ORÖ Hivatala fontosnak tartja, hogy a megmaradt könyvek eljussanak azokhoz a szakemberekhez, pedagógusokhoz, akik ezt igénylik, munkájuk során felhasználják.

A könyvek ingyenesen megigényelhetőek, melyekre az Országos Roma Önkormányzat Hivatalánál lehet pályázni. Egy intézmény (egyelőre) maximum 2-2 példányra pályázhat, a könyvek elszállítását az intézményeknek kell megoldania, de ebben segítünk. A pályázatokat a készlet erejéig tudjuk fogadni.

A pályázat beadásának módja postai úton vagy e-mail-ben történhet.

Postai cím: Országos Roma Önkormányzat Hivatala
Budapest, 1074 Dohány utca 76.

Elektronikus cím: ipacs.laszlo@oronk.hu

A borítékra illetve e-mailben a tárgy mezőbe írják rá: „Pályázat szakkönyvre”

A pályázat tartalma:

Pályázó intézmény neve, címe

Kapcsolattartó neve, telefonos és e-mail-es elérhetősége

Rövid, néhány mondatos szakmai indoklás, amiért ezek a könyvek fontosak lehetnek önöknek.

Írásbeli nyilatkozat, hogy a könyvek elszállítását önerőből megoldják.

A pályázattal kapcsolatban további információ: Ipacs László pályázati referens ipacs.laszlo@oronk.hu

Ezeket olvasta már?

Pályázati felhívás roma nemzetiségi kulturális kezdeményezések támogatására

[pdf-embedder url=”https://www.oronk.hu/wp-content/uploads/2022/12/ROMA-NEMZ-KUL-23.pdf”] A pályázat teljes kiírása PDF-ben itt tölthető le.