2020 április 8, szerda
Kezdőoldal / Fotógaléria

Fotógaléria

ORÖ KARÁCSONY 2018 - Együtt ünnepeltünk az iskoláinkkal

2018. utolsó munkanapján, december 21-én autóbuszokkal érkeztek meg hozzánk fenntartott iskoláink diákjai, pedagógusai, technikai dolgozói.

Roma Holocaust emléknap 2018

...azaz augusztus másodikán, minden esztendőben a II. világháború roma áldozataira, családtagjaikra, leszármazottaikra, illetve a borzalom túlélőire gondolunk közösen a Dohány utcai székházban megtartott nagyrendezvényen.

Nemzetközi Roma Nap 2018

NEMZETKÖZI ROMA NAP AZ ORSZÁGOS ROMA ÖNKÖRMÁNYZAT SZÉKHÁZÁBAN 2018. ÁPRILIS 12.

ROMA HOLOKAUSZT ÁLDZATAIRA EMLÉKEZTEK AZ ORSZÁGOS ROMA ÖNKORMÁNYZAT SZÉKHÁZÁBAN

A Cigány Világszövetség 1972-es párizsi kongresszusának határozata alapján augusztus 2-a a roma holokauszt nemzetközi emléknapja. Ezen alkalomból csendes megemlékezést tartott az Országos Roma Önkormányzat.

Karácsonyi Rendezvény az Országos Roma Önkormányzat Székházában 2017

Az Országos Roma Önkormányzat 2017. májusában pályázatot nyújtott be, NEMZ-KUL-EPER-17-1742 (NEMZ-KUL-17-2017-00029) pályázati azonosítószámmal, melyet az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra máltónak ítélt.

A „Kiskarácsony, Nagykarácsony” című rendezvény 2017 december 19-én (kedd) az Országos Roma Önkormányzat székhelyén, a Tükörteremben került megrendezésre.

2017. június 2-a Gyereknapi Rendezvény

A gyermekeké volt a főszerep péntek délelőtt az Országos Roma Önkormányzat impozáns székházában.
Idén - az Országos Roma Önkormányzat Hivatala által - első ízben került megrendezésre a hátrányos helyzetű gyermekek számára a gyermeknapi program megvalósítása.

Nemzetközi Roma Nap 2017 ápr. 7.

2017. április 7-én került megrendezésre a Nemzetközi Roma Nap alkalmából szervezett ünnepség az Országos Roma Önkormányzat székházának tükörtermében.

A ROMÉDIA ROMÁK MÉDIÁJA – ROMÁK A MÉDIÁBAN KONFERENCIA NYITÓRENDEZVÉNYÉRŐL

2017. március 2-án lezajlott a Roma Kulturális és Médiacentrum “ROMÉDIA” Romák médiája – Romák a médiában konferenciasorozat nyitórendezvénye

Roma Holokauszt Emléknap

Roma Holokauszt Emléknap az Országos Roma Önkormányzatban

 

2016. augusztus. 2

Interaktív irodalom órák

Az interaktív irodalom órákat nagy érdeklődést övezte, ugyanis Szirákon és Tiszapüspökin összesen több, mint százötven hátrányos helyzetű, javarészt roma származású gyerek hallgatta végig a kortárs művészek rendkívül izgalmas előadását.

Roma Talentum Tabor

Az Országos Roma Önkormányzat szervezésében idén is megrendezésre került a Roma Talentum Tábor, ahol az Önkormányzatnak köszönhetően javarészt hátrányos helyzetű gyerekek nyaralhattak a festői környezetben lévő Balaton partján.