Gratulálunk a Tiszapüspöki Általános Iskolának a príma díj elnyeréséhez!

Szolnokon tizenharmadik alkalommal köszönthették a Príma-jelölteket, a tudomány, a művészet, a kultúra, az oktatás, valamint a sport köréből.

A Prima Primissima Díjat Demján Sándor vállalkozó, a Vállalkozók Országos Szövetsége támogatásával alapította 2003-ban, melynek célja a magyar értelmiség eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet és kultúra fejlesztése, támogatása.

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. Az idei jelöltek között volt az Országos Roma Önkormányzat fenntartásában működő Tiszapüspöki Általános Iskola is, amely az oktatás és köznevelés kategóriában

Príma Díjat nyert.

A díjazottak az elismerést szimbolizáló oklevelet, és aranymedált az előző év kitüntetettjeitől vehették át.

Ceglédi Mihály a Tiszapüspöki Általános Iskola igazgatója a díjátadást követően szerényen így nyilatkozott:

– „Amikor bennünket a díjra jelöltek, kifejezetten kértem, hogy az iskolát jelöljék meg, és az iskolánk munkáját értékeljék. Így most minden tanulónk, az ő szüleik és minden kollégánk nevében is köszönöm a díjat. Köszönöm a kollégáimnak is, akik sokszor emberfeletti munkát végeznek. Tanulóink nagy százalékban hátrányos helyzetűek, ennek ellenére jól teljesítenek. Köszönöm mindazoknak, akik ránk szavaztak.”

 díj

 Íme, a díj: Jász – Nagykun – Szolnok megyei Területi Príma Díj 2017

 

Ezeket olvasta már?

KÖZLEMÉNY